Telefon

+45 25561962

Email

lene@dethelemenneske.net

Åbnings tider

Man - Tors: 9 - 16

Min datter på 9 år havde det svært i skolen bl.a., pga. uro i kroppen og angst. Hun fik også oftere og oftere nogle voldsomme vredes udbrud og tanker hun ikke helt kunne styre. Efter nogle behandlinger med Kranio-sakral terapi hos Lene, har hun det mærkbart bedre. Hun har nu ro i kroppen, og det er kun sjældent at hun har en episode hvor temperamentet “ kammer over”. Hun er meget mere glad og positiv. Lene har en god evne til at tale og berolige, og jeg er meget taknemmelig for at hun har hjulpet min datter, for jeg var magtesløs mht. at hjælpe hende. Derfor den største anbefaling herfra.

– Lisa Fogh Bjørk

Jeg kan varmt anbefale Lene som behandler. Lene er et utroligt behageligt menneske at komme til. Hun har en evne til at være så blid og forsigtig at man sænker alle sine parader og derved kan komme rigtig dybt ind i sig selv uden at være på vagt, og med en følelse af at man er tryg, støttet og holdt undervejs.
Jeg kom til Lene med nogle fysisk voldsomme angstanfald som overmandede mig både om natten og om dagen. Jeg har forsøgt at tale med læger og andre for at komme “ud” af disse anfald. Men den måde hvorpå Lene forbinder det psykiske som har sat sig i den fysiske krop er en helt eminent og unik tilgang, som virkelig har hjulpet mig langt. Efter blot få besøg hos Lene har jeg fået det betydeligt bedre. Og en af mine veninder nævnte for mig at jeg fysisk ser meget mere afslappet ud i mit ansigt. Jeg føler mig langt mere i ro end før, og det giver mig en stor lettelse at vide at jeg endelig har fundet en behandler som kan hjælpe mig ud af mine angstanfald og følge dem helt til dørs.
Jeg ved faktisk ikke hvor jeg havde været henne idag hvis jeg ikke havde haft mulighed for at få Lenes effektive og blide behandlinger. Måske et sted i psykiatrien hvor jeg ville være blevet proppet med medicin for at slippe min angst. I stedet har Lene fået mig til at gå ind i min angst med blidhed og behandle den helt inde fra krop og marv. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået kendskab til Lene, hun har hjulpet mig længere end nogen læge, psykiater eller psykolog har formået.

– Marie-Louise Wittrup

Lene er en dygtig behandler som udstråler empati og professionalisme og har en evne til at komme omkring det hele menneske. Hun har en flair for kombinationen af fysiske spændinger og det psykiske stof der ligger gemt i disse. Hun skaber en sikker og tryg ramme til at turde overgive sig til den sunde krops puls som det kranio-sakrale søger. Mine varmeste anbefalinger af Lene som behandler. 

– Iben Mazanti

Jeg gik ind til det med en nervøsitet og almindelig skepsis fordi det i mit hoved var det lidt “hokuspokus”… men men men… For første gang i mange måneder kan jeg ikke mærke min ryg – venter nu på 27. time på at det skal gøre ondt igen og i stedet for at komme hjem og tage 2-3 timer på langs i sengen kunne jeg nøjes med 50 minutter. Dén der ro synes jeg stadig holder ved og var ikke én gang sur eller træt. 

– Gitte Brix Frandsen

Mit møde med Lene har forandret min hverdag. Fra daglig smerte, nedsat kraft og styrke i min venstre side efter en blodprop og store frustrationer over, at det fyldte så meget i mit hoved. Min slidgigt i nakken havde lægerne sagt, jeg måtte leve med. I dag 7 uger efter 1. behandling, har jeg en hverdag, hvor jeg har masser af energi og perioder, hvor jeg helt glemmer smerten.
På en skala fra 1-10: I forhold til min slidgigt i nakken: Ved første behandling var min smerte 10, nu er den 0. I forhold til min blodprop i hjernen: Ved første behandling var min smerte på 10 og i dag ligger den mellem 4 og 3. Min energi var helt ned på 2 og 3 og i dag er den oppe på 8. Der har været tydelig positiv forandring efter hver behandling. Jeg kan kun anbefale Lene til jer, som læser dette. Lene har virkelig evnen til, at se det hele menneske. En meget tilfreds klient.

-Karin Madsen


Min lille nyfødte pige havde mange mave problemer, både mave kneb og forstoppelse. Lene gjorde sit arbejde og allerede efter 1. behandling, var smerterne i maven væk og forstoppelsen væk. Vi fandt også ud af at min datter havde svært ved at flytte hovedet til den venstre side, men det fik Lene så flot til at fungere og min datter kan nu flytte hovedet til begge sider uden problemer, hun afspændte min datter så flot. Lene er en rigtig sød og god kvinde, som jeg varmt vil anbefale til andre, både babyer og voksne.

-Stephani

“Jeg opsøgte Lene, fordi jeg har haft hold i lænden. Jeg er uddannet inden for det naturvidenskabelige felt, og må ærligt indrømme, at jeg var usikker på hvad Kraniosakral terapi kunne gøre for mig. Jeg gik fra behandlingen med en oplevelse af at være mere fri og bevægelig i min krop, og spændingerne i og omkring lænden var aftaget.
Lene ser det hele menneske, og er et utroligt rart og roligt menneske. Jeg følte mig tryg, og hun var god til hele vejen igennem at forklare mig hvad hun gjorde. Hele atmosfæren og behandlingen var livsgivende”
Vi ses snart igen😃.

– Charlotte